Saturday, September 03, 2011

raya:kenangan aidilfitri '11

salam aidil fitri :)

dah lame aku tak ngepost kat blog aku nie
entah kenapa tetibe je rase diri nie bizi semacam je
padahal takde la bizi mane aku rase

memula sekali aku nak ucapkan salam lebaran kat semua blogger2 yang ade kat malaysia nie
walaupun ari nie dah masuk raya ke 5 tapi aku still nak ucap gak 
raye kan sebulan... tak gitu???

tahun nie gak umah aku ade buat open house...
dah lame aku rase tak buat open house nie
dlam 3 4 thun sudah....
thankz sesangat kat member2 yang sudi hadir tuh
yang tak datang umah aku tuh... kecik ati :(
haha... xdela... gurau je ... mungkin korang ade hal pnting kot mase tuh..
dngan open house gak nie... boleh la aku jumpe ngan member2 lame aku
dan jimat gak la aku nie tak yah kasi duit raya coz sume dah besar2.. haha :)

pasal duit raye lak mmang tahun nie poket aku xberisi langsung
ingat boleh la jgak macam tahun lepas ...
kering tahun nie...
al maklum lah sumer dah besar panjang...
bajet lak untuk budak2 bawah umor... 
aku tak sampai lagi 20.....
kire muda lagi la aku nie kan??
xde rezki duit raye nak buat camne kan.....

tapi ade satu kesah nie buat aku n mmber2 aku sakit la jgak hati nie..
mmber buat open house tapi time datang beraya kat umah sorang nie
boleh plak mmber nie kuar ngan awek... 
wah bro !!!! dah la terserempak tgah jlan ke umah dia nie
boleh lak dia nie tak patah balik tgok mmber2 yang datang beraya kat umah
kate open house !!!!
ingat dye telefon ke ape lepas tuh... xde jgak...
kitorang gak yang telefon tnye dia... 
mmang dah panas ler mase tuh...
pi nak buat camne... syap ajela...
dah la parking muto dalam kwasan umah... ramai lak orang mase tuh
mmang malu ler start muto pusing balik...
abih satu umah tgok... tapi buat tak tahu jela....

"awek lebih penting dari member..."

"mase susah kawan yang dicari...mase senang awek yang pertama.... "

nie yang aku tak suke skali neh....
tu jela yang aku boleh kate kat mmber aku sorang nie
kalau macam nie la kwan... tak tahu la aku nak kate :(

malas la aku nak bebel mende yang tak penting kat sini...
so kat sini aku nak ucap slamat hari raya maaf zahir batin kat semua kawan2 aku
baik yang mengenali aku mahupun xkenal....

ampun maaf dipinta 
salam eidul fitri kat korang :)


2 comments:

Nour Akmal said...

mcm2 kenangan raya ye..

APAN said...

selamat hari raya gak bro...

tabaiat manusia yg kebanyakan la tu.pantang bila dah ada awek...

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe