Wednesday, September 21, 2011

bZ je memanjang

salam wat korang kaki2 blogger sekalian...
dah lame aku rase tak update blog aku nie..

dah masuk u...so kijew pon start la memanjang...
sampai takde mase nak on9...
sekali skala tu bolehlah online tapi xbleh lame2...
nak kene tumpu mase kat blaja plak nie...
idea nak tulis blog belambak tapi mase lak yang takde
time aritu mase belambak tapi idea lak kering kontang..
memang vice versa la hidup nie

so stakat aku hidup kat shah alam nie mmang banyak la ragam orang aku tgok
memacam...
nak je aku kongsi kat sini tapi xde mase nak tulis blog...
ti la aku cari mase nak tulis pasal semua bende nie...
cam sedap je kongsi kan.... huhu
k la...aku mmang xde mase langsung nak main update blog nie...
mgkin bile tiba mase yang sesuai nanti aku akan update blog aku nie cari smasa k semasa...
wasalam :)

7 comments:

APAN said...

blaja itu lagi utama...tpi aku pelik gak.cam dak2 lain selambe je main blog ni.blogwalking berjam2...rilek je...mesti dekan tuh.haha....

zulhaidi said...

klau dekan ak nak gak maen blog lame2 neh....

Sara Ali said...

biasala tu....
kalo belajar jer memanjng..
otk leh pecah kot...

cari la masa tu,,
sure adenyer...
hehehe

laskar pelangi said...

belajar kat uitm shah alam ke?

selamat hari raya...heee;)

Cik Yuyun Nadira said...

belajar lagi penting , pndai2 la setting masa :)

muarra said...

great blog, salam kenal

muarra said...

great blog, salam kenal broo,,,

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe