Friday, April 29, 2011

tetiBEr aku lak angin....

.....
xdi ade la aku blogwalking kat blog nie...pasal grup dlam fb yang kumpul gambar awek bertudung...nak kate sape yang salah dalam hal nie...grup tu ker?? pompuan bertudung ker?? ke sape??? aku pon xthu.. cuma aku nak katakan disini..dari pandangan peribadi aku la...grup nie mmg sengaja mencuri gambar awek2 dalam fesbuk yang bertudung..kate admin nyer dye suke tgok awek bertudung. comey la katekan...erm..bleh lak camtu erk...grup nie sengaja memaparkan gambar pompuan bertudung..lau korang tgok korang kate cantik...hati kate cantek..nafsu kate pe lak...ni lau tersalah ade perkara yang mengaibkan si pompuan tu??? camne??? xke malu budak pompuan tu kan.....

p nak pikir lau malu bdak pompuan tu la kan...x la jugak...dah si pompuan tu yang upload pic tu sendiri..kompem la dye nak sruh oorang tgok kan...lepas tuh lau ade lelaki komen dye kate lelaki tu gatal lak..nak ngorat dye la..nak ushar dye la...kutuk dye la..memcam lagi...dah kau pegi letak pic tu sape suruh kan...lepas tu plak  orang copy n buat profile picture...mau gelabah tuan punyer badan..

aku kate nie bukan pe..mende nie penah terjadi kat salah sorag kawan aku dla fB nie...siap copy link n paste kat wall dye lagi..pastu ade la mamat2 termasuk la aku nie komen..tnjuk2 simpati..marah kan fB yang satu lagi nie....pi aku trus terang kate kat budak pompuan tuh..dah sape yang suruh upload pic bebanyak kan...lepas tu lau orang komen kate orang lak gatal..wat de hell minah nie..aku cepuk karang baru taw....huhu..malas aku nak bebel panjang2 pagi2 bute nie..wat aty aku angin lak...

* wat kwan2 aku..letakkan some privacy kat pic korang tuh...korang bleh setting pic korang tuh..bagi kat bdak pompuan jew yang leh tgok...kan senang.....
*ampun yup sape yang terasa..hehehe

4 comments:

liyana nana ♥ said...

wallah wallah edi .. entry semakin menarik :D nasib baik yana private album .. fuhh :p

aima said...

sebab comel sangat tu....tu yang ada orang nak ciluk pic tu, beruntung la jadi orang tak comel.....

Zuwairi Rapi said...

hahaha~! way to go der!

Ash Shikano said...

sokong 100%...pompuan skang suke tjuk gmbr gedix..tau ar comey tp not for show ok!ak pompuan gak..adesh~

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe