Saturday, April 30, 2011

geLOMbaNg hiTAm pUTih

....
nie aku nak citer sket pasal team yang aku syang giler2 nie...
TERENGGANU fC...ni la team yang aku sokong dari aku kecik smpai la sekarang  nie
haha...yang best nyer smalam aku pegi tgok bola kat stadium keramat terengganu...
nape lak keramat??? haha...
keramat la sebab jarang team tragnu kalah kat tempat sendiri....
n untuk musim nie xde lagi episod kalah kat stadium nie...sumer menang n seri...(byak menang...keramat kan)
berbalik sal citer aku tu....

bukan senang aku nak pegi stadium..smggu sebelum perlawanan dah brape kali aku merayu kat tokey tmpat aku kijew tu..nak tukar syif....aku nie kijew malam...lame la gak dop ushar kat bos nie...susah3...
dah la xde orang nak tukar syif kijew ngan aku...last2 aku mai gak siang tuh..bos pom ape lagi...tanye la nape dtang siang n aku pon slamber je ckap ade kijew time malam...xleh dtang..haha...dlam aty da sronok da....n kwan aku yang kene gnti syif aku tu..hahah..epy giler..

pkul 8 aku dah ade kat stadium...awlnyer..p dah byak tmpat penuh...so aku pon cari la mmber aku yang tggalkan aku nie...da la pegi sorang2 stdium....coz kene tggal d mmber...lambat sikit je gerak..da kene tggal..nasib2...cari punye cari jumpe gak la kat scoreboard tu....mmg sedap la...penuh satu stadium.... dah lame xpenuh mcam nie...game ntara selangor ngan terengganu~~~tgok dari jauh...peeerrrggghhh... gelombang itam putih....yang slangor punyer pnykong...ade la dlam dua pluh orang...xramai kan...hahah...

yang xpuas ati nyer pengadil...wat de hell bro...tiup wisel ikot orang..
ko kan pengadil...ade kuasa atas padang...nape nak ikot pemain nyer...geram aku tgok pengadil tuh...
yang sorang mamat nie..penjaga garisan...ape hal lu bro...cam sokong selangor jew....agak2 la bro..maen adil la...aku bkan pe...lau trgnu maen ksar cepat lak ngkat bndera tuh..lau slangor??? buat2 xnampak?? aku bukan pe bro...adili game seadil2 adil nyer.....frust aku pasal nie...

game tu berkesudahan dengan seri..p bagi aku n penyokong2 trengganu....tu adelah kemenangan....
n smalam puas ati ngan game team aku tu...
n buat penyokong yang dtang stadium...thankzz bebanyak...
semalam gak bleh wat 'ombak'....ombak yang x ptus2 semalam...2 kali keliling stadium...
wat a great moment time tuh...puas ati ngan GELOMBANG tu...puas sesengat...

2 jela yang aku nak citer nye...haha
*buat penyokong slagor..jgan lak marah kat aku yep...hehe..






*tgok la pic yang dan aku snap....gELOmbANg iTAm pUtiH~~

7 comments:

Zuwairi Rapi said...

guane xnapok gmbr mu di? ahaha~

zulhaidi said...

aku xsuke gambor ekpom~~

liyana nana ♥ said...

wohoho .. gomo kelate gomo ! :p

Ash Shikano said...

ganah2! peteh ganu peteh!!

~~zAnAfAhMi~~ said...

org ganu rupanya? akak ramai sedare kat sana....jom kita sambung silaturrahim...

Nenek Kebaya said...

ganu seri 1 same...wkwkwk

zulhaidi said...

nenek....seri kire mnang k..pengadil yang bangang~~nggee

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe