Sunday, June 12, 2011

giler k ape page nie????

assalamualaikum..

walaupun mood aku nie tgah hepy ngan kejayaan tganu n kejayaan kali ketiga berturut2 sukma a.k.a sukan malaysia ari ni... ade gak yang buat ati aku nie x duduk senang.....bukan pe yang aku nak katakan kat sini  ni...

buat penyokong kelantan...
aku tgok fB kengkawan aku mmang sedih2 la...
xpi semua trima ngan ati terbuka...menang kalah tu kan adat pertandingan...xpi yang aku xpuas ati kat sini yer,, ade gak yang buat keje bodo.... yang nie time aku bukak fB n ade kwan aku post pic nie....
nie la page gilo2...aku rase sape yang buat page tu mmang bodo la...xmikir pnjang... 
 nie la page dio..tgok la diri weh...malas kawe nok oyak pnjang2... jadi panah aty ....

















buat penyokong n9....tgok la page nie lak...




nape la manusia nie kan...ade  gak yang boleh aku kat sini terang2 buat page di atas tuh... pe hal nak cari gaduh ngan bangsa sndiri...satu agama....
p kat sinie aku nak ckap terus terang jela...mmang dorang nie BODOH.....jgan la salahkan orang juz satu kesilapan yang dibuat...pleasss la k...n yang page kat bawah lak....bagus2...mmang ade orang yang berhati mulia kat bumi malaysia nie






nie ade lak minah nie yang bleh je aku nak kate bangang....xkesah korang nak marah ker...
mujur la ade sorang nie tolong betol post minoh nie.... 
terlalu yakin????



p/s: xthu la aku nop kecek gano lagi ngan orang hok xreti base ea...pham2 diri la


6 comments:

sergeant keroro said...

manusia, ada yang elok, ada yang tak.

mungkin ada yang buiat sekadar main-main.

tapi kadang-kadang melampau batasan

setiap perkara ada hadnya

Syarifah Norziane Syed Kahar said...

mcm mcm..

Atiqah Wadiah said...

bese lar tuh..manusia mmg akan nampak n cari slh org len jerk..nobody perfect..so,masing2 akan buat slh

miezah said...

nie lar org kate mikir xgune akal ..
sep2 nie saje jer tuu ..

APAN said...

mcm2 page kat fb tu ye...aku x amek port pun.lantak la.haha...

mcm aku pun, aku bukan pemain bola sepak.tpi aku agak suka ngn kemenangan terengganu... :)

Nour Akmal said...

ssh klu ade org yang tak blh terima kekalahan ni..ishhhh

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe