Sunday, May 01, 2011

biLa aKu seOrANg bLoggEr

nmpak x tulisan kat bar tuh..."bila aku seorang blogger"
haha...bila aku seorang blogger....??
aku ngadap laptop pantang ade mase...
abis mase aku dop dpan laptop...
buke blog...xcare da fB..
buke tapi  tggal camtu jew....haha
n aku buke blog....
tgok blog sape update...
aku serang blog tuh..hehe
n
aku bace blog sape2 yang aku jumpe...
aku tggal jejak kat blog korang...
aku follow blog yang cambest...
coz bleh bace tiap2 hari...
aku xkesah blog korang camne...
asal sedap  aku bace....aku akan bace..
n aku komen ciput2 kat blog korang tuh...hehehe
korang x3..
blog dah buat aku ketagih...
cam dadah..haha..p aku xmaen dadah yup...
cume xleh idop tnpa blog da....same gak al penagih xleh idop tnpa dadah..
slalu tgan gatal2 buke blog...
n aku paling mnyampah lau blog korang nie "ngade"...
"ngade2" tu refer kpada blog yang aku x suke oke...
(lantak la pe kategori yang wat aku nyampah)
yang blog gune prkataan ngade2..xkire la kisah ape pon.
lau time aku bace tuh byak mnde aku kene ngeja balik..kompem aku ttup..
hahaha....jhat x???..
tulis cam biasa dah ok la...wat susah aku nak ngeja jew..
xkan aku nak masuk tadika balik kowt...
nak eja------------> shaye..cayunk...kamooo...
kamuu nie shomel lah...
tiut nye tie..shuke3.....(cute nye dia..suka3)
prkataan nie aku byak jumpe kat kaki2 blogger umur 13..14....
gune la ayat senang2....
xkesian kat aku ke korang nie..berbuih mlut aku nak ngeja taw~~~!!!
p aku rase ade gak yang marah nnti~~~

"ni kan blog aku...ade aku kesah???
..lantak aku la nak tulis camne..lau xske jgan bace la"

ayat atas tu mgkin kaki2 blogger akan kate.....
.
frust aku~~




7 comments:

MR Amin Nasry said...

hehe..sma lar kita bro....semenjak buka blog...bila berinternet jer mesti blog...x bbrapa kesah pasal fb...

Linawannie said...

hahahah....geli nyewww

Zuwairi Rapi said...

alar yue niww.. x shuker la uw camniw.. menci menci menci..

zulhaidi said...

hop nie sorang..namenyer zuwairi rapi~~
menci menci menci~~~~
hhahaha

iKhRam said...

relax... thanx singgah!! huhuhu

liyana nana ♥ said...

hahaha .. buat ayat simple je .. skema pon xpa .. :D nway , mmg best blogging dari facebooking :)

pikah said...

biasa la tu budak2!! :))

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe