Sunday, May 29, 2011

kecewa je aku rasa~~

salam korang...entah knape mlam nie terasa nak tulis somthing...xpi ptak still lagi blur...xthu nak citer pe...tgok citer kongsi..perrrggghhh..memang terbaek la cter tuh...tabik aku...giler best klakar abis...


memang best la lyan...p nie bukan mende yang ade dlam otak aku...yang aku nak bgitaw... juz tu sebagai mukaddimah sket...byak mende yang aku rase kecewa ari ne..first.. time tmpat kijew xdi...kak yang jadik krani kat situ kate gaji dpat 31 nie jugak....hampeh tol rase...ingat dapat la mlam ahad....bleh gak enjoy time cuti isnin....nmpaknya xkan bleh enjoy la...sedih pn ade gak..

then mlam xdi  gak game bola terengganu lwan kedah...kalah plak mlam nie...xpi goal badrul bahtiar yang buat aku kecewa tuh mmang cantek ah... 1 2 n shoooooooooooooooot...goaaaal...
goal la sebab kene pmain terengganu sendiri..very2 sad xpi nak aku kate camne kan..satu dunia kata.... bola tu bulat...apa2 bleh terjadi  dalam game bola... so nak taknak kene la trime kekalahan tuh...so sad sgat....tapi aku ttap sokong terengganu..harap2 buleh bwak balik liGa suPer...dah lame kempunan piala...sang penyu dop nangis jew tgok negri lain hayun trofi...

kecewa aku rase mlam nie...xpi takpe lah.... ari2 rase epy je...kene gak tukar mood...so kecewa tu satu warna dlam byak22 warna idup aku nie....trime je la .....hehe..batri laptop pon da nak abis...kcewa xleh tulis pnjang2...k salam kaki2 blogger~


1 comment:

Hanim Nordin said...

chillex. jgn sedey2 sgt ye :)

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe