Saturday, May 07, 2011

lelaki vs perempuan [gambar]

 .....
nie aku nak bgtaw sal gmbar lak....saje2 maen fb xdi nie...dah puas ushar wall awek2 comey...bukan pe...saje na tgok je kan..entry nie lak cam bese nak bgtaw psal gmbar...pe kene ngan gmbar yup??
haha..nie aku nak cter sal gmbar lak k..lyan jela..lau xsedap xyah bace..nie skadar aku mgisi masa lapang sambil update blog aku ok...n aku akan gune bahsa senang~~kwan aku pening bace entry sblum nie..hhahaha
pe aku nak katakan kat sini sal upload pic diri kat fB...
juz pandangan aku...ok..hehe
lau lelaki upload pic dia~~

lelaki
  • yang komen pasti kengkwan dulu...bukan komen mmbina...xpi kutukan
  • koya henxem la...bajet la..
  • jrang lelaki akan komen...hensem la kau nie...
  • lau ade yang komen camtu..........mmang kene cop 'gay'..
  • ade lak pompuan komen....'hensem you'......xdan tuan tnah nak blas.....kwan2 dah tlong balas dah...tolong mnolong nie cepat je lelki kan....
  • komen ala ala mengejek..haha..teruk2...
  • biasa lau camtu skali je pompuan komen..xlbih...tkowt jadi scandal....
  • pastu yang akan komen lak...mesti gF dia.....xkan orang lain nak komen lebih2 lak...satu dua komen bleh la kalau pompuan lain~~`llaki xpe..xde maslah...lau kene ktuk..minah nie la yang akan bakup blik pkwe dye ne...sehati sjiwa kan...ish3...
  • lau ade kwan pompuan tuan tnah komen yang lebih2 cket~~~naye la pompuan tuh...msti kene serang blik ngan gF dia nie...gF jadi dfensive giler2 nak2 lau pompuan comey2 g komen..perrrgghhh...perthan wlau mcam mane pon..haha
  • besenye tuan tnah nie akan syap jew lau gF masuk cmpur komen dlam gmbar tu gak...huhu..knapa ye?? xkesaha atau tkowt??
  • ade jgak komen yang di'rmoved'...nape lak??? msti komen pompuan kan...dah gF nie sruh dlete..dlete je la kan...kan jadi gaduh besar lak..tuan tanah nie pon mgikut dgan setianya *"mapuh kaki"....
perempuan
  • camne kalau gurlz lak???  upload pic ngan posing mnggoda
  • pe sbenarnya motif gurlz ni kan??? aku pon runsing gak...
  • nak kate cari populariti tmbahan?? saje suke2?atau nak bgtaw dye lah cantik
  • haha..first yang akan komen mestilah llaki...nampaknye budak2 lelaki nie peka ngan keadaan skeliling kan..cepat..tangkas..haha
  • komen lak yang ngade2 gitu?? ."comeynyer".."sape nie erk".."bulatnya mata dye" dll...
  • byak sbnarnya kan..p tu salah satu nyer....haha
  • yang tuan tnah nie sgera akan like n blas...(cepat blas nie).."yew ke".."mane ade"..."besyer-besyer jew"....dll
  • ade gak tuan tanah nie blas...."ngade nye awk nie"...."eeeaaa..gatal"...
  • komen cam nie la yang byak aku jumpe..nak taw nape??
  • lelaki akan test gurlz nie nak tgok dye nie lyan ke x?? kaki gedik ke x?? tu je..xde la yang smpai mnat giler2 kat gurlz tu..skadar brmain...xpi yang gurlz ni lak bajet poyo n comey pegi blas..gedik2 jgak....lau komen pnas sket kate gatal...xsnonoh la...
  • ckap bab xsnonoh yup.. nape la orang pompuan ske sgat tyang body kat orang rmai...knapa whai pompuan2 skalian...x abih lau aku mnulis hal nie saje....nmpak mnde nie..nmpak mnde tu...xkan aku nak mntion gak nmpak pe kan.....pkir la sndri....
  • aku suggest la...lau nak sgat tyang body tu..wat la privte album...bgi yang gurlz2 je leh tgok...nie x...satu dunia perlu thu pe yang ade kat body tuh...besar mane...........juz aku nak katakan...sakit mata dok tgok...bukan aku nak ngintai pe..dah kluar kat home.....siap ngan ayat gedik2 kat pic tu...so klik je la...tgok..
  • bukan niat aku nak ngate kat pompuan...xpi tu la...aku llaki...xterlepas dari tgok...cuma tu je la aku nak katakan...ok
p/s: maaf lau ade kasar2 dlam entry nie ok..sekadar nukilan aku je time on9 fB....

3 comments:

NAZIRAH MOKHTAR said...

nice entry ... realiti tuh . hu3 ..

liyana nana ♥ said...

ehehehe :p

syazwani abdul manaf said...

betul2. :)) perempuan ta baeik tayang muke kat fb ato mane2 laman sosial. dosa 24 jam

assalamualaikum...enjoy my blog k..tinggalkan jejak korang :)senang aku buru korang balik..hehe